Inlägg

Inlägg som klockish har skrivit i forumet
Av klockish

HDR, är det bästa som har hänt på länge framförallt i windows 11

Av klockish
Av klockish

gillar denniskorv

Av klockish

Ni som har ROG SupremeFX S1220A

Hej ni som har ROG SupremeFX S1220A ljudkrets och kör windows 11 kör ni med https://www.asus.com/microsite/mb/rog-supremefx-gaming-audio/ eller kör ni med drivarna som windows update automatiskt installerar

ChatGPT svarar

Ljudkvalitet: SupremeFX S1220A erbjuder högupplöst ljud med 120 dB SNR (Signal-to-Noise Ratio) för linjeutgång och 113 dB SNR för linjeingång. Detta innebär mycket klart och detaljrikt ljud, vilket är viktigt för en optimal spel- och ljudupplevelse.

Integrerad DAC och ADC: Kretsen har en integrerad digital-till-analog-omvandlare (DAC) och analog-till-digital-omvandlare (ADC), som säkerställer låg distorsion och hög ljudkvalitet vid både uppspelning och inspelning.

Impedansdetektering: S1220A kan automatiskt detektera och optimera impedansen för anslutna hörlurar, vilket säkerställer bästa möjliga ljudkvalitet oavsett vilken typ av hörlurar som används.

Flerkanalsljud: Kretsen stöder 7.1-kanals surroundljud, vilket ger en uppslukande ljudupplevelse, särskilt användbart i spel där spatialt ljud kan ge en taktisk fördel.

Nichicon kondensatorer: ASUS använder Nichicon Fine Gold-kondensatorer i SupremeFX-ljudkretsarna, vilket bidrar till att ge en ren och klar ljudsignal.

Shielding: SupremeFX S1220A är väl skyddad mot elektromagnetiska störningar (EMI), vilket ytterligare förbättrar ljudkvaliteten genom att minska oönskat brus.

Förbättrad mjukvara: ASUS inkluderar även programvara som Sonic Studio III och Sonic Radar III med moderkort som använder S1220A, vilket ger ytterligare ljudjusteringsmöjligheter och förbättrade ljudfunktioner för spelare.

Sammanfattningsvis är ROG SupremeFX S1220A en högpresterande ljudkrets designad för att ge en överlägsen ljudupplevelse med fokus på klarhet, detaljrikedom och immersivt surroundljud. Den är en viktig komponent i ASUS ROG-moderkort, som är populära bland spelare och audiofiler.

Av klockish

äntligen, väntat på denna hoppas det kommer en modell i 34" och med hdr stöd i 4k,

Av klockish

är någon förvånad?

Av klockish

winamp är bäst,

Av klockish

skönt med vpn

Av klockish

En sådan och en psu på 700watt https://www.webhallen.com/se/product/360376-Palit-GeForce-RTX...

kampanjpris

Av klockish

iphone: firefox focus ; chrome
dator: chrome ; firefox

Av klockish

Skärmen är det viktigaste, det är den jag tittar på hela tiden, om det är i5 eller i7 är mindre viktigt, skärmen ska vara schyst och ha hög hz och hög upplösning och det får kosta,

grafikkort nöjjer jag mig med ett rtx 4060 för 3700kr tex https://www.komplett.se/product/1247758/datorutrustning/dator...

Av klockish

jag gillar chrome, och firefox

Av klockish

kan någon berätta vad som är bra med onedrive typ något väldigt smart man kan använda det till

Av klockish

Jag tycker det är för låg hz på skärmen med tanke på grafikkort och processor så borde det vara 240hz

https://www.dell.com/sv-se/shop/gaming-and-games/ny-b%C3%A4rb...

Men då är det QHD

Av klockish

varför kör du windows 10 när det finns windows 11 ?

https://www.microsoft.com/en-us/software-download/windows11

varsågod, gör en clean install

Se till att ha den här BIOS versionen

ROG STRIX X670E-F GAMING WIFI BIOS 1905

Version 1905
11.26 MB 2024/02/07
Disable STAPM of AM5 Ryzen™ 8000 processors to improve system performance.
https://dlcdnets.asus.com/pub/ASUS/mb/BIOS/ROG-STRIX-X670E-F-...

Av klockish

om du har råd så byt moderkortet till det här https://www.inet.se/produkt/1903880/asus-rog-strix-b650e-f-ga...

Av klockish

Det ser bra ut

Av klockish

clear cmos och jucka på alla kablar och kort utifall om det är något som glappar

Av klockish

Fläktarna på en sådan laptop bör vara i princip ljudlösa, ja 12 generationens i3 processor presterar bra, den kommer nog funka utmärkt för ditt ändamål

Av klockish

Windows 11 kan du använda SSD som en växlingsfil för att komplettera din RAM och förbättra systemets prestanda. Detta kallas också för "virtual memory" eller virtuellt minne. När ditt system behöver mer minne än vad som är tillgängligt i RAM, använder det en del av SSD:ns lagringsutrymme som temporärt minne.

Det räcker med 8gb